Eduard Llorà deixarà la política l’any 2023

Després de 16 anys a l’Ajuntament, 12 d’ells com a alcalde, Eduard Llorà plegarà l’any 2023. Deixarà la política per dedicar-se a la seva professió -és economista- un cop ja ha pogut trobar un relleu al capdavant d’un nou projecte, que serà continuista en molts aspectes però canviarà pel què fa a alguns membres de l’equip i al mateix alcalde. Llorà vol poder dedicar temps de qualitat a la família i aquest és el motiu principal de la seva decisió, i encara que no ha revelat cap nom, donarà suport des de fora al nou equip que es presenti per Junts a les municipals de l’any vinent.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Estic convençut que els donaré el meu suport”.

El que encara no se sap és si l’alcaldable tindrà oposició en els propers comicis. L’any 2019 només es va presentar la candidatura liderada per Eduard Llorà.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Fins d’aquí a 8 o 9 mesos no se sabrà si algú es presenta. És molt difícil fer un grup que vulgui tirar endavant un projecte en concret. No es tracta d’escalfar la cadira, sinó de tirar endavant un projecte pel poble”.

D’aquests tres mandats, l’alcalde en destaca sobretot la dificultat. La crisi econòmica, la inestabilitat política arreu del país i la pandèmia han passat factura.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Han estat tres mandats molt difícils. Veure companys de partit a la presó no és fàcil. Veure com canvien càrrecs cada quinze dies tampoc. I gestionar l’Ajuntament amb pocs recursos per la crisi econòmica ha estat molt complicat”.

De tota manera, Llorà es queda amb les relacions amb els vilatans i les vilatanes i els agraïments que li han arribat per part de la gent del poble.

x