Els Almogàvers Garrotxins celebren 25 anys i recorden Jordi Compte

Els Almogàvers Garrotxins van celebrar aquest dissabte 25 anys com a penya amb el primer memorial Jordi Compte, en record i reconeixement a un dels fundadors de l’entitat. La festa va començar a la tarda amb cercavila i presència del gegant Tim i va seguir amb l’Olot Market a la zona del Torin, on la gent va poder menjar a les parades de diferents productors locals.

David Bosch, membre Almogàvers Garrotxins: 25 anys en són una colla, n’hi ha que porten anys, d’altres hem entrat més tard i han passat moltes coses. Ara la salut del barça, esportivament i institucionalment, no està gaire bé, però la salut de la nostra entitat sí, estem més vius que mai i segur que en Jordi estaria ben content de veure la festa d’aniversari que hem muntat.

El plat fort de la festa va començar a les 9 del vespre, amb un seguit de concerts a la Plaça de Braus. Amb 1.800 persones presents i exhaurint entrades.

L’Orquetra Diversiones va ser el cap de cartell de la festa d’aniversari d’aquesta entitat olotina, però també es va comptar amb l’actuació de Pol ferrés, Miquel del Roig i els dj Àngel i Dimoni, que van ambientar d’allò més a la gent durant bona part de la matinada.

25 anys no es fan cada dia i els Almogàvers garrotxins van voler-ho celebrar en gran. L’entitat enguany també s’apropa més al centre de la ciutat, amb la seva nova seu a la Plaça Mora, amb l’objectiu d’estar més a prop d’altres entitats i tot esperant unes Festes del Tura, on s’espera que aquesta penya olotina també es faci notar i molt.

 

x