Joan Soteras és el candidat que més avals ha aconseguit de cara a les properes eleccions a la FCF

Ja com a candidat oficial, Joan Soteras va visitar aquest dissabte la delegació de Girona, acompanyat de membres del seu equip de campanya i del fins ara delegat a la demarcació, Jordi Bonet, que vol repetir en aquesta funció.

 

Soteras ha obtingut 840 avals, per davant dels 700 d’àlex Talavera, els 685 de Juanjo Isern i els 212 de Pep Palacios. Els quatre precandidats, doncs, entren de ple en campanya, i Joan Soteras aposta per acostar-se al territori i escoltar els membres del club de cada zona.

Un dels punts forts de la candidatura és l’aposta per un canvi en el model de competició.

Joan Soteras, candidat a la presidència de la FCF: “Sempre ho hem dit. Estem jugant amb un pla de competició del segle XX i ara hem de crear el del segle XXI. Ho portarem a assemblea i ho canviarem”.

El futbol femení també ha de guanyar protagonisme segons el fins ara president, agafant-se a l’embranzida que li ha donat el Barça femení i incorporant persones que facin créixer l’àrea arreu del país, com l’ex jugadora blaugrana i internacional a Laura Ràfols.

Joan Soteras, candidat a la presidència de la FCF: “Hem d’aprofitar la feina feta pel Barça, ens ha ajudat molt i ara som nosaltres qui hem d’agafar el testimoni amb l’objectiu que hi acabin havent moltes més llicències de les que ja hi ha en l’actualitat”.

L’acte de dissabte va consistir en un esmorzar per fer una mica de tertúlia amb els representants dels clubs abans del discurs delm candidat.

x