La Coral Croscat torna a oferir la Cantada de primavera després de dues temporades convulses per la pandèmia

Els murs del Sagrat Cor d’Olot van tornar a reverberar el so de la Cantada de primavera de la Coral Croscat, enmig d’un públic fidel que feia tres anys que els esperava. La pandèmia mai no ha impedit a la coral garrotxina de retrobar-se en un concert a final de curs, quan el coronavirus donava una treva. Diferent ha estat fins ara la primavera, on la situació epidemiològica havia estat més complicada. Aquest any sí, la coral ha pogut organitzar la tradicional cantada que dona la benvinguda a l’estació floral.

Claudio Suzin, director musical Coral Croscat: “Molt contents de poder tornar. És un moment molt tradicional per a nosaltres, perquè és gairebé la culminació de la feina de tot l’any, tot i que encara no hem acabat i tenim el concert d’estiu”.

A la Cantada de primavera, la Coral Croscat sempre es fa acompanyar d’un grup de la demarcació. Enguany ha estat el torn de la Coral Nit de Juny de l’Escola de Música de Palafrugell.

Claudio Suzin, director musical Coral Croscat: “[Aquest cap de setmana] Hem fet música coral bastant variada. En aquesta ocasió, per causalitat, hem fet música sacra, però no té per què. Nosaltres hem preparat una primera meita d’Antoni Soler, que és fill d’Olot, i una segona part d’Eduard Toldrà, arranjaments per a cor mixte”.

Amb la Cantada de primavera, la Coral Croscat està a punt de culminar un curs normalitzat pel que fa a l’activitat habitual de la formació, després de dues temporades difícils.

x