La UE Olot guanya el 2n Torneig Legends del CF Les Preses

La pandèmia va obligar a aturar el Torneig Legends, de futbol per a veterans, que es va estrenar fa uns anys. Enguany, però, el Club Futbol, Les Preses l’ha pogut tornar a tirar endavant.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: Molt bon ambient futbolístic i aquí ens retrobem amb molta gent amb qui havíem jugat fa anys a futbol 11 i recordem bons moments.

Deu eren els equips participants, vuit de la garrotxa: Unió Esportiva Olot, Bosc de Tosca, Les Preses, EF Garrotxa, Les Planes, Joanetes, Santa Pau i Hostoles; i dos del Ripollès: Abadessenc i Campdevànol. La Unió Esportiva Olot es va endur el títol, després de vèncer 2 a 1 al Bosc de Tosca, amb gols de Roger Vidal i Albert Serra, però l’objectiu de tot plegat era passar una bona tarda jugant a futbol com quan feien quan eren joves.

Josep Maria Bufias, jugador CF Les Planes: La jornada, molt divertida, am molts equips, trobant velles amistat. I passar una bona estona relaxats i jugant a futbol.

Gerard Gómez, jugador Abadessenc: La veritat és que està molt bé, perquè et trobes ex companys. Un ambient molt maco, una mica de calor i molt contents amb l’organització.

Carles Villaplana, jugador UE Olot: Jugar a futbol, passar l’estona, mirar de no fer-nos mal i passar una tarda ben entretinguda tots aquí.

Els anys han passat per a tots aquests jugadors veterans i per alguns tornejos com aquest és una gran oportunitat per tornar a calçar-se les botes i competir.

Gerard Gómez, jugador Abadessenc: Ara feia bastants anys que no jugàvem tornejos. Sí  que amb els veterans de l’Abadessnec fem entrenaments i algun partit, però bé, anem mantenint el contacte.

Carles Villaplana, jugador UE Olot: Jo miro d’anar a jugant, amb l’Olot o l’equip que fem, i cada setmana miro d’anar jugant. Amb aquest equip concret, però, feia dies que no jugàvem.

Jornades especials, diferents i amb imatges si més no curioses. El dia que els fills van a veure i animar als seus pares jugant a futbol.

 

 

 

x