Santa Pau organitza la primera edició de la fira ‘De mà en mà’ d’intercanvi de llibres i contes

Santa Pau ha viscut la primera edició de la fira ‘De mà en mà’, una fira d’intercanvi de llibres i contes, amb la voluntat de donar-los-hi una segona vida, perquè no quedin amuntegats a les prestatgeries i fomentar així la reutilització i la sostenibilitat.

La fira ha format part de projecte Cultura entre volcans que impulsa l’Ajuntament de Santa Pau.

Cris Capó, regidora cultura Aj. Santa Pau: “És una manera que aquest projecte, que és una mica l’agenda dinamitzadora del poble, crear activitats transversals per a tots els públics. Cada mes intentem fer activitats perquè puguin engrescar a gent del poble i també de fora.”

Però a banda d’aquest intercanvi de llibres, l’acte també va comptar amb un taller, a càrrec l’especialista en el foment lector, Àgata Losantos.

Àgata Losantos, especialista en foment lector: “En aquest taller le que fem és mostrar-los una sèrie de llibres que són especials, per la forma, per la manera com han estat pensants, etc. El que volem és despertar-los la curiositat. Després del taller, farem una part creativa en la qual reproduirem un d’aquests llibres.”

Entre els actes, la fira també va comptar amb la presentació del llibre ‘Somniem’ del garrotxí i mestre a l’escola de Santa Pau Adrià Homs. Un conte que recull els somnis reals de 25 nens i nenes del món, entre ells el somni d’una nena de Santa Pau.

x