El PSC d’Olot veu innecessària la reforma de la Plaça Major

Discordances a l’Ajuntament d’Olot en relació a la nova reforma a la Plaça Major. L’equip de govern ha iniciat un dels seus projectes de mandat al nucli antic, amb una partida d’uns 500.000 per millorar el paviment i façanes de la principal plaça olotina. Des del PSC creuen que són masses diners per millorar una plaça que consideren que està prou bé, a dia d’avui.

Josep Guix, portaveu PSC Olot: Estem totalment en contra de la reforma de la plaça major d’Olot. És una quantitat molt important de diners, que es podrien destinar a altres coses. Pere exemple, ara estem fent les reformes dels carrers i estem fent pagats, no s’estan arrelant bé. També caldria fer millores al vora riu, que està molt deixar. Fer millores a l’Avinguda Sant Jordi…

Des del PSC comparteixen amb l’equip de govern la necessitat de fer inversió al nucli antic per millorar-lo, però serien partidaris d’altres propostes. Per ells la prioritat al nucli antic és l’habitatge.

Josep Guix, portaveu PSC Olot: El nucli antic s’han anat arreglant places. La Plaça del Carme, per exemple es va fer bé, perquè convenia molt. Però nosaltres creiem que el nucli antic s’ha d’arreglar en profunditat. El que cal és donar subvencions a propietaris perquè arreglin els seus habitatges o bé comprar illes de cases l’ajuntament, reformar aquests habitatges i si no, tirar a terra els habitatges i fer vivenda nova.

L’equip de govern donarà ajudes als propietaris de la Plaça Major olotina, d’un projecte finançat al 90% per l’ajuntament sempre i quan es compleixin amb els paràmetres i requisits marcats per les bases.

x