Ja a la venda les entrades per al Festival Vallviva amb dues novetats al cartell

Com bé saben, aquest juliol, la Garrotxa viurà la segona edició del Festival Vallviva, del dijous 14 al dissabte 16 a la finca les Brides, a la Vall d’en Bas. La cita musical i per donar suport, especialment, els malalts de càncer, inclou una programació de luxe. Precisament aquest matí, ja s’han posat a la venda les entrades per als tres dies de concerts a través del web vallviva.cat.

Sofia Ellar i Guillem Roma, dues de les novetats del cartell del Vallviva 

Sergio Dalma, Rosario Flores i Stay Homas seran els principals reclams d’un cartell que comptarà amb prop d’una vintena d’artistes, amb algunes novetats d’última hora, com la madrilenya Sofia Ellar o l’osonenc Guillem Roma.

Eudald Morera, president Fundació Vallviva i director festival:Una artista també reconeguda a nivell nacional, una madrilenya, la Sofia Ellar. Té un munt de seguidors i ha tocat molt poques vegades a Catalunya. Pensem que pot donar un valor afegit al festival. Aquest any no és un festival que podem veure una actuació i te’n vas a casa. Cada dia hi haurà sis actuacions, a més de complements que ens faran més amena l’estada i l’entreteniment. Dijous tindrem també en Guillem Roma. Hem buscat la referència de qualitat, de possibilitat de veure artistes que no podem veure en la normalitat i també la paritat. Volem que hi hagi una presència massiva de dones i ho complementem amb altres actuacions que són també de primer nivell.”

L’any passat, un total de gairebé 2.000 persones van participar en la primera edició, que va recaptar més de 20.000 euros per a la planta d’Oncologia infantil de la Vall d’Hebron.

x