La Cursa pel Cor de la Fageda preveu unes 700 inscripcions

Les últimes petjades que van fer els participants de la Cursa pel Cor de la Fageda daten de mitjans de novembre. L’any passat per no passar tant de temps sense fer-la es va decidir celebrar-la a la tardor. La Cursa pel Cor de la Fageda, aquest any sí, recupera la data del mes de maig . El circuit tornarà a passar per llocs emblemàtics de la Fageda d’en Jordà. A les 14 h, sortiran les curses infantils i a les 15 h, la caminada popular d’uns onze quilòmetres i la cursa trail llarga de 23 quilòmetres. Per últim, a les 15.15 h sortirà la cursa trail curta de 15 quilòmetres. L’organització preveu els mateixos números que les darreres edicions.

Olivier Domanico, director tècnic de la Cursa pel Cor de la Fageda: “Esperem que fagi bon temps, ja veurem com està el tema, que això és importantíssim per una activitat que es porta a terme a l’exterior. De moment, tenim més o menys uns 500 participants. Suposo que amb el que resta de dies per fer les inscripcions arribarem als 600 o 700 inscrits.”

La pandèmia va jugar una mala passada a la cursa el 2020 i va obligar a moure-la del calendari l’any passat. Sense cap mena de restricció, enguany sembla que les coses haurien de tornar al seu lloc. Tothom qui ho vulgui té temps per insciure’s fins divendres al vespre al lloc web de l’Ajuntament de Santa Pau o a cursapelcordelafageda.cat. A partir de les onze del matí de dissabte també es podran inscriure presencialment. La prova l’organitza el Club Esportiu Santa Pau amb el suport del consistori.

x