La UE Olot ja ha omplert el primer bus per acompanyar l’equip a Rubí

La Unió Esportiva Olot ja ha omplert un autobús per anar fins a Rubí aquest diumenge. L’equip necessita el suport de la seva gent en aquesta final catalana del playoff d’ascens i per això ha repetit la promoció de la setmana passada.

Els primers 250 socis que sol·licitin una entrada, la tindran gratis. En total, el club disposa de 750 passis, i espera que la victòria contra el Sant Andreu tingui un efecte crida per a l’afició. De tota manera, es dona per fet que se superarà amb escreix l’assistència del dissabte passat, on gairebé 200 socis es van animar a desplaçar-se a Rubí. Cal recordar que el servei de bus que el club posa a disposició és totalment gratuït. Es poden sol·licitar les entrades a través dels canals habituals, al telèfon 636052884 o al correu comunicacio@ueolot.com. El partit és aquest diumenge a les 19h a Can Rosés.

 

Foto: UE Olot

x