El CPA Olot vol seguir amb la gran temporada i aconseguir els bitllets per a les proves internacionals als Campionats d’Espanya

Tercera competició de l’any pels grups de xous gran i petit del Club Patinatge Artístic Olot, i és que aquest cap de setmana Reus acull el Campionat d’Espanya que arriba després de setmanes de descans pel que fa a competicions, i en la que els equips olotins han posat l’accent en la part física als entrenaments.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Crec que un dels punts més forts aquests dies ha estat la condició física de les patinadores. Agafar resistència per aguantar bé aquests cinc minuts d’actuació. 

El CPA Olot celebra la proximitat, donat que Reus acollirà el campionat. L’estatal és la prova classificatòria per a les competicions internacionals. Els dos primers classificats de cada final tindran bitllet per l’Europeu i el Mundial; els tercers podran escollir entre una de les dues i les quartes es quedaran amb la competició restant.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: El primer equip opta a revalidar títol, però hem de ser curosos i ser conscients que hi poden haver sorpreses i no ens hem d’avançar als aconduïments. I pel que fa als grups petits, intentarem que pugui pujar algun esglaó més. Aconseguir un bitllet, els petits, és difícil, però no deixarem de lluitar-ho.

Destaca els molts equips que s’han apuntat a la final de grups grans, amb 21 participants.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: La veritat és que no recordo tants equips en un campionat d’Espanya, de grups grans. Sembla que aquí a Catalunya ha minvat una mica el nombre d’equips, veient el Campionat de Catalunya, però en l’àmbit estatal. Estem encantats que s’apuntin més equips, ja que això enriqueix la competició.

La competició es podrà seguir en directe per Olot televisió, a través de la retransmissió amb l’En Joc i Xala. Dissabte a partir de tres quarts de cinc de la tarda final de grups grans i diumenge a partir de les quatre de la tarda torn pels grups petits.

x