La il·lustradora Pilarín Bayés torna a Olot amb una xerrada dibuixada

Pilarín Bayés, il·lustradora: “A vegades m’ho diuen, que sóc optimista, però un mateix no ho sap reconèixer. El que m’agradaria és transmetre una visió positiva de la meva feina”. 

El carisma i la inesgotable creativitat de la dibuixant Pilarín Bayés captiva diferents generacions, i aquest dimecres ha quedat ben demostrat a la biblioteca d’Olot. L’artista, amb 81 anys i més de mil títols publicats, ha participat en una xerrada sobre la seva visió de l’art i la il·lustració de contes, i ha compartit amb el públic el seu procés creatiu, tot dibuixant en directe.

Pilarín Bayés, il·lustradora: “És una gran oportunitat, m’agrada molt col·laborar amb les biblioteques, que són nuclis de cultura a l’abast de qualsevol ciutadà, això és preciós”

A banda dels seus personatges inconfusibles, Pilarín Bayés també ha parlat d’un fet menys conegut, el seus vincle amb Olot, com a besnéta del cèlebre pintor Joaquim Vayreda.

Pilarín Bayés, il·lustradora: “La meva àvia era d’Olot, i ens ho estimem molt, jo i la meva família”.

En la seva visita a la capital de la Garrotxa, que es va haver d’ajornar la setmana passada, l’artista osonenca també ha fet una activitat a l’escola Petit Plançó.

x