La Terra de Remences compleix aquest diumenge 25 anys

La Terra de Remences compleix 25 anys aquest diumenge i el Club Ciclista Bas ja ho té tot a punt per disputar aquesta prova ciclista amb normalitat. No ha passat ni un any de la darrera edició.

Toni Fité, Club Ciclista Bas: Hem hagut d’estrènyer una mica més l’accelerador, perquè aquest cop no l’hem tingut un any de marge per preparar la cursa.

Ara bé, des de l’organització celebren poder tornar-la a fer a la primavera. El recorregut serà el de cada any: una cursa curta d’uns 100 quilòmetres que anirà fins a Ripoll i tornarà, i una llarga d’uns 170 quilòmetres que un cop arribats de Ripoll anirà per Osona: Coll de Bracons, Torelló, Cantonigròs, Coll de Condreu i tornada a Sant Esteve d’en Bas. Hi haurà una novetat amb el mallot commemoratiu.

Toni Fité, Club Ciclista Bas: Nosaltres sempre fem el mallot commemoratiu opcional. Qui fa la inscripció pot escollir si el vol o no. Qui l’hagi triat, podrà dur-lo el dia de la sortida i tindrà preferència a la sortida. Se’ns va acudir donar-lo abans, així el participant pot tenir un avantatge a la sortida i així lluir el mallot durant l’edició present.

Pel que fa a participants, s’espera que es repeteixin els 2.100 de l’edició del setembre passat. La sortida de la cursa, diumenge a partir de les 8 del matí des del carrer Ample de Sant Esteve d’en Bas.

x