La urbanització de l’entorn de l’Espai Cràter, a punt de finalitzar

La urbanització de l’entorn de l’Espai Cràter encara no està del tot completada. Queden pendents les obertures del nou carrer Carles I, així com algun arranjament de les voreres del carrer Macarnau. Així i tot, tot el que és l’entorn més immediat sí que està enllestit, i ara des de l’Ajuntament volen que els visitants s’habituïn a fer les seves visites al nou equipament de manera ordenada, sobretot si s’hi accedeix amb cotxe. Recorden que l’aparcament del davant del Cementiri no és el que han d’utilitzar els visitants de l’Espai Cràter, sinó que s’ha d’aparcar al Firalet.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “El pàrquing de l’Espai Cràter és el del Firalet, excepte per als qui assisteixin a l’auditori per alguna activitat, que poden aparcar als estacionaments del davant del cementiri”.

Aquesta és la idea amb la qual treballa l’Ajuntament d’Olot un cop finalitzin tots els treballs al voltant de l’equipament.

x