Tornen els Premis 100% Emprenedors, que amplien terminis

El lliurament dels Premis 100% Emprenedors tindrà lloc l’última setmana d’octubre i serà l’acte principal de cloenda del Garrotxa Emprèn que compta amb dues categories: Premi 100 % Emprenedor, dotat amb 3.000 euros, i un segon de 1.500 euros, al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement.

Els participants podran comptar amb publicitat subvencionada pels mitjans de comunicació que donen suport als premis, així com gaudir d’assessorament i acompanyament durant el seu projecte empresarial, i tindran la possibilitat d’optar a la mentoria per part d’una empresa de la comarca.

Gemma Canalias, regidora de Promoció Econòmica Aj. d’Olot: “Una de les novetats de l’edició d’enguany és que s’amplia el període de constitució dels negocis participants: tenint en compte l’impacte de la pandèmia en les activitats econòmiques de la comarca, es manté el període des del 2018, com l’any passat, i s’allarga fins al mes passat, l’abril de 2022”.

L’altra novetat de l’edició és que s’avança el termini de presentació de candidatures, que serà del dijous 5 de maig al 30 de juny.

Un any més, també es faran diferents reconeixements: Jove Empresari/Empresària, Col·laboració Empresarial, i la nova categoria Empresa Impuls per empreses que durant l’any han dut a terme alguna acció o projecte de millora substancial que contribueixi a la identificació de la comarca com a comarca empresarialment activa.

En el transcurs de les vuit edicions anteriors, els Premis 100 % Emprenedors han rebut més d’un centenar de projectes, i s’han entregat 29 reconeixements.

x