Càritas Garrotxa i la Plaça Mercat recapten gairebé 800 euros per ajudar Ucraïna

Un mes i mig després, s’han trencat les guardioles solidàries per Ucraïna. Càritas Garrotxa i la Plaça Mercat han unit forces durant molts dies per recaptar fons per al país, que serviran per aportar un petit granet de sorra a la lluita contra la devastació que està patint el país.

Imma Muñoz, regidora d’Acció Social Aj. d’Olot: “És una més de les campanyes que s’han impulsat, qualsevol ajuda és bona”.

Unes guardioles que s’han repartit entre les diferents parades i que han comptat amb la col·laboració de placers i visitants per recaptar fons. Mai acabaran de pesar prou per a la causa però la solidaritat de la gent és evident un cop trencats els recipients.

Jordi Vilarrasa, president dels placers: “Mai estaran prou plenes però sí que és veritat que la gent s’ha bolcat. Per aquí passa molta gent i ens sentíem amb la responsabilitat de col·laborar”.

Aquestes guardioles de Càritas han tingut un segon ús, ja que s’havien utilitzat en altres campanyes.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: “És només una de les campanyes que hem dut a terme i seguirem treballant per ajudar en el que puguem”.

Des de la comunitat ucraïnesa celebren gestos com aquest, per la importància que té en aquest moment continuar donant suport a un país que encara viu en guerra.

 

 

x