El CIT i les colles atorguen els 700 euros recaptats al sopar de Carnaval a l’Associació El Paraigua

Ahir, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot i les colles carnavalesques van atorgar tot el recaptat amb l’Euro Solidari del sopar de Carnaval a l’associació El Paraigua, formada per familiars de persones amb malalties mentals. El CIT i les colles han pogut recollir 700 euros que aniran destinats als projectes de divulgació que l’associació ha emprès per normalitzar les malalties mentals durant els anys d’educació.

El Paraigua està elaborant un conte per a primària, redactat per una membre de l’associació, amb dibuixos de la il·lustradora Roser Matas, i un joc per aplicació mòbil destinat a alumnes de secundària. Els dos projectes es presentaran en els propers mesos i seran accessibles a tothom a través de l’Institut Municipal d’Educació. El CIT els ha agraït la feina necessària que fan per a la societat. Es calcula que un de cada quatre catalans desenvoluparà una malaltia mental al llarg de la seva vida.

x