El CN Olot juga la primera prova de foc contra el Chiclana

El Club Natació Olot jugarà dissabte la seva primera prova de foc en el primer partit del play-off d’ascens a Segona Estatal contra el Chiclana de Cadis. En el grup triangular on han quedat enquadrats els olotins, l’equip andalús va superar la Unión Tenerife. Així doncs, els jugadors de Jan Ibern necessiten guanyar el duel, ja que en cas de derrota estarien pràcticament eliminats. El tècnic, Jan Ibern, es mostra convençut que una bona defensa els pot fer guanyar el matx.

Jan Ibern, entrenador del Club Natació Olot: “No m’atreviria a dir que som favorits, però sí que sabem que si donem la millor versió de nosaltres sobretot en la part defensiva tenim moltes opcions de passar aquesta primera eliminatòria i després a la final depèn del rival que ens toqui tenir les nostres opcions. L’objectiu és competir fins al final i si els resultats ens acompanyen, estem bé dins l’aigua i donem la nostra millor versió, si pugem de categoria benvingut sigui.”

El playoff el disputen cinc conjunts dividits en dos subgrups. El líder de cada subgrup jugarà la final que decidirà l’equip que finalment ascendeix. La plantilla arriba al partit amb les millors condicions físiques i mentals, segons el tècnic. Ibern ha admès que l’ascens no era l’objectiu a principi de temporada.

Jan Ibern, entrenador del Club Natació Olot: “La veritat és que no era el nostre primer objectiu. Nosaltres acabem de pujar de categoria i el que volíem era la permanència i agafar experiència en aquesta categoria que ha estat molt complicat per a nosaltres aquest any. Hem fet un tram final de temporada excel·lent i això ens ha permès juntament amb la renúncia del Sabadell B i el Mataró B arribar a la fase d’ascens. Això és un premi a la temporada que han fet els jugadors. El club està molt content.”

El partit es disputarà a les 13.30 h a la Piscina de les Tries.

x