Manix Mandiola: “Arribem reforçats del partit contra el Sant Andreu. Per mi som favorits”

Manix Mandiola està encantadíssim a la Unió Esportiva Olot, i més després del salt de qualitat que va veure del seu equip en la victòria contra el Sant Andreu, en la primera eliminatòria del play off d’ascens a Segona Federació.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: L’altre dia us vaig confessar que duien una dinàmica de bons reculats, però no transmetia tot plegat gaire confiança. I del partit de l’altre dia en sortim reforçadíssims. Ara anem amb unes sensacions boníssimes, esperant altre cop aquesta millor versió del nostre equip.

Aquesta és, segurament, la millor manera d’afrontar el segon de tres partits que poden portar l’equip a una categoria superior la temporada que ve. El tècnic basc veu favorit el seu equip davant el Girona B.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Per mi sí, per mi si.

Al davant, però, hi haurà un Girona B que va superar el San Cristóbal, i que a principis de temporada era un dels favorits, juntament amb l’Olot, a guanyar la lliga i pujar de categoria.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Un clàssic filial que juga bé a futbol, amb joves, algun amb experiència a Segona Divisió amb el primer equip…

Mandiola té clar què hauran de fer els seus jugadors.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Haurem d ‘estar junts, moltes ajudes, desbordar per generar perill i estar ordenats.

L’entrenador de la Unió Esportiva Olot també està content de com van reaccionar els jugadors més joves a la primera eliminatòria del play off d’ascens, alguns sense experiència prèvia.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Guillem i tot aquests jugadors juguen sense vergonya, igual que Ot, Gerard, o Callís. Tenen pòsit a la categoria.

I, com no, li continua caient la baba amb Guillem Terma, que de moment ho està jugant tot amb ell a la banqueta. Mandiola, en aquest sentit, va donar alguna pista sobre qui jugarà aquest partit.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Jo tinc força clar qui jugarà. Podem canviar-ne algun, per tema molèsties, però no… Ot, Guillem… poden jugar els dos. El que sí et puc dir és que Guillem jugarà segur.

Tot a punt a doncs per la final catalana dels play off aquest diumenge, novament a Rubí. El guanyador ja sap que jugarà a Madrid la setmana del 21 i 22 de maig. El duel entre la Unió Esportiva Olot i el Girona B d’aquest diumenge, a partir de les set de la tarda i en directe per Olot Televisió.

 

 

 

 

x