El CPA Olot s’apropa més a la perfecció a l’estatal i ja té els bitllets per les competicions internacionals

El Club Patinatge Artístic Olot no deixa de guanyar títols i aquest dissabte les patinadores d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol es van penjar l’or a la final de grups de xou grans del Campionat d’Espanya disputat a Reus. Les olotines se superen campionat rere campionat, i aquest cop van sumar dos 10 per la coreografia ‘Escalant’, que les va enfilar a la millor puntuació de la temporada: 98 punts.

Medalla d’or i bitllet per l’Europeu i el Mundial, com també els van aconseguir les patinadores del Girona, que van ser segones amb 91,2 punts. El bronze se’l va endur el Tona, que a diferència del català, va poder superar al Masnou. Ara el gran repte del club olotí és obtenir diners, per poder disputar les competicions internacionals, especialment el mundial, que es durà a terme a Argentina.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Tenim moltíssima feina en la part econòmica per poder fer el desplaçament. Serà dur i no serà fàcil pels clubs. Però bé, a Olot, sempre s’han bolcat, les empreses, les entitats… i ens en refiem i esperem poder fer realitat altre cop aquest somni que tenim.

L’endemà va ser el torn del grup petit del CPA Olot, que va finalitzar 12è amb la coreografia ‘Purgatori’.

La final de grups petits se la va endur el Tona amb 96,2 punts, seguit del Godomar i l’Aldea. La pròxima aturada serà l’Europeu, que es disputarà a Itàlia al mes de juliol. El d’aquest dissabte va ser el 16è títol de campiones d’Espanya pel grup de xous gran del Club Patinatge Artístic Olot.

 

x