El dinar solidari entre el CTT Olot i la comunitat ucraïnesa recapta gairebé 4.400 €

Gran èxit de la col·laboració entre el Club Tenis Taula Olot i la comunitat ucraïnesa. El Restaurant la Deu ha sigut la seu del dinar solidari per recaptar fons per a la ciutadania ucraïnesa afectada per la guerra. La iniciativa ha tingut una molt bona resposta, ja que més d’un centenar de persones, la majoria ucraïnesos, hi han assistit.

Enric Llagostera, president del Club Tenis Taula Olot: “Vam veure amb el tenis taula que podíem mobilitzar recursos humans per poder donar un cop de mà a la comunitat ucraïnesa que hi ha aquí a Olot. Ens va semblar que una d’elles podia ser aquest dinar solidari. Tots aquests esforços desgraciadament són necessaris, perquè hi ha molta gent allà que s’està morint per coses tan bàsiques com unes simples medicines, venes o productes farmacèutics.”

Dana Bondzyukh, membre de la comunitat ucraïnesa: “Se ha recaudado por dos lados porque la gente que viene a comer pagan treinta euros por la comida y veinte euros haciendo una donación para nosotros. También ha habido muchísima respuesta para el menú zero. En total, creo que se han recogido 3.755 € más o menos. También tenemos una parada como siempre que vendemos cosas.”

La comunitat ucraïnesa ha assegurat que tots els diners recaptats sempre van a la mateixa causa, el material militar.

Dana Bondzyukh, membre de la comunitat ucraïnesa: “Para el material sanitario que compramos con la ayuda del Hospital de Olot. Todos son más que medicamentos, para el material militar. Por la naturaleza humana llega un momento que te relajas y te adaptas un poco a la situación. Pero no nos podemos ni relajar ni adaptar porque hay mucha gente que depende de nosotros. Hay un país entero que nos necesita”.

x