La UE Olot treu or de l’empat contra el Girona B i obté el bitllet cap a Madrid (1-1)

Can Rosés ha viscut aquest diumenge a la tarda, segurament, un dels partits més emocionants de tota la temporada. La Unió Esportiva Olot ha empatat a la pròrroga contra el Girona B i ha obtingut, d’aquesta manera, el bitllet per viatjar a Madrid la setmana que ve. Els jugadors de Manix Mandiola estan a un sol pas de ser equip de Segona Federació i jugaran la final de la promoció d’ascens. Durant la primera part, els olotins han agafat les regnes del partit i han aconseguit el control de la pilota. La jugada del primer gol ha nascut dels peus de Callís, que s’ha internat per la banda dreta i ha centrat la bola, que ha acabat rebotant a les botes de Mateo i entrant dins la porteria. El partit marxava el descans d’aquesta manera. Els pròxims 45 minuts han sigut molt diferents. El Girona B ha robat el control de l’esfèrica a l’Olot i al minut 54, Mateo ha empatat el partit amb una diana que donava esperances al filial gironí. El matx se n’ha anat a la pròrroga. Al temps complementari, el Girona B ha reclamat dos penals gairebé seguits que el col·legiat no ha xiulat. L’Olot s’ha tancat al darrere, mentre que els gironins no paraven d’atacar i intentar buscar el gol de la victòria.

L’Olot, cap a Madrid

Més de 123 minuts des de l’inici del derbi, l’Olot ha fet bo l’empat a un gol. Els jugadors de Manix Mandiola van acabar la temporada regular en una millor posició que els homes d’Àlex Vizuete i han obtingut, així, el bitllet per viatjar a Madrid la setmana que ve contra un altre campió autonòmic.

x