L’últim escull de l’Olot per pujar a Segona RFEF serà el filial del Tenerife

La Unió Esportiva Olot ha conegut aquest migdia el seu rival en la ronda final per pujar de categoria, en un sorteig que s’ha hagut de repetir, però que les dues vegades, curiosament, ha emparellat l’Olot amb el Tenerife B, que serà l’últim obstacle que tindrà l’equip de Manix Mandiola per aconseguir l’objectiu. El primer sorteig, precisament, s’ha repetit perquè el Tenerife va quedar tercer i estava al bombo dels segons classificats.

Als garrotxins, doncs, els ha tocat un tercer classificat, en aquest cas del grup canari, i disposarien d’avantatge en una hipotètica pròrroga. En cas d’empat, pujaria l’Olot.

El Tenerife B va acabar tercer, ben a prop del títol fins a la darrera jornada, i tenia l’objectiu de pujar de categoria des del principi. Al grup XII de Tercera Federació, és l’equip que més gols ha marcat.

El partit que enfrontarà la UE Olot amb el CD Tenerife B es jugarà diumenge a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a partir de les 12 del migdia.

x