Joan Agustí, satisfet del tomb de resultats que ha fet l’equip amb Mandiola i crític amb la FCF i la RFEF

El president de la Unió Esportiva Olot, Joan agustí, ha carregat contra la Federació Catalana de Futbol, lamentant els play-offs centralitzats, que han obligat a jugar els partits lluny de l’Estadi Municipal.

Joan Agustí, president UE Olot: El més greu, jo penso, que això és robar els millors partits de la temporada a l’afició. La federació ens ha pres, fins ara, dos partits més decisius de la temporada. Amb la taquilla que hauríem fet, ja hauríem pagat aquest viatge a Madrid. El més greu és que no els han pogut veure a casa l’afició, els nostres socis  han de veure aquests partits al camp, ja que són els partits que generen més interès i creen afició.

Els aficionats que ho vulguin podran seguir el partit des de la Sala Torín d’Olot amb una pantalla gegant, mentre que els que vulguin anar a Madrid, el club ha posat a la disposició bus més hotel més entrada: amb habitació doble per 160 euros i amb habitació individual 210. Fins aquest dijous a les 12 del migdia hi ha temps per reservar.

Joan Agustí també ha opinat sobre el sorteig de la darrera eliminatòria, de la Federació Espanyola de Futbol. El qualifica de còmic i fins i tot assegura costar-li de creure el resultat.

Joan Agustí, president UE Olot: Només tenien una feina a fer en tot el dia i encara la van fer malament. Va ser de riure que no sabessin veure que un equip va quedar tercer classificat, en lloc de tercer. També vaig troba còmic que tornés a coincidir el mateix partit: UE Olot –Tenerife B. Voldria comptar quantes possibilitats hi ha que això passi, però ho trobo sorprenent.

Tornant a la Federació Catalana, que aquest diumenge elegeix president, el club ha enviat un comunicat a alguns dels candidats on reclama algunes accions que s’haurien de canviar. Entre tots, destaca la necessitat de reformular els formats de competició del futbol territorial, que en la Unió Esportiva Olot ha afectat el seu filial, Sant Jaume, en plena lluita per la permanència a Segona Catalana després de ser cinquens a la fase regular, però també la rebaixa d’impostos.

Joan Agustí, president UE Olot: Nosaltres demanem que hi hagi una regulació econòmica de les lligues. Si la RFEF i el CSD aporten diners a 2b, nosaltres pensem que els clubs han d’estar regulats i que han de ser societats. I això hauria d’afectar, als clubs que reiteradament no paguen.

Del que és estrictament esportiu, el president de la Unió Esportiva Olot està satisfet amb els resultats del seu equip amb l’arribada de Manix Mandiola i el bon saber fer que tenen, especialment a l’hora de defensar-se. L’Olot – Tenerife B, es podrà seguir en directe per Olot Televisió.

x