Un CN Olot sense opcions vitaja a Tenerife en l’últim partit del play-off d’ascens (Ds, 16 h)

Sense res en joc, el Club Natació Olot viatjarà aquest dissabte a les Illes Canàries per enfrontar-se a la Unión Waterpolo Tenerife a les 4 de la tarda. Els jugadors de Jan Ibern van perdre el duel contra el Chiclana a casa per un ajustat 12 a 14. L’equip andalús ja ha guanyat els dos partits del play-off d’ascens, fet que deixa l’Olot sense cap opció. El tècnic apuntava que podria ser una oportunitat perquè tothom tingués minuts.

Jan Ibern, entrenador del Club Natació Olot: “No ens juguem res ni ells ni nosaltres. Hem de donar la cara, hem d’intentar guanyar. També és una oportunitat perquè tothom pugui tenir més minuts i pugui jugar. És frustrant anar a un viatge on no et jugues res, però bé, hem de donar la cara i així ho farem.”

L’ascens hauria estat la cirereta al pastís d’una temporada que ha acabat essent gairebé perfecta i que ha acabat aglutinant desenes d’aficionats a les grades de la piscina. L’equip va pujar a la Lliga Catalana la temporada passada i aquesta el propòsit era la permanència.

Jan Ibern, entrenador del Club Natació Olot: “És una grandíssima temporada. Jo els hi deia al principi de la temporada. Vam començar perdent el primer partit aquí a casa i el propòsit era la permanència. En de mica en mica vam anar millorant fins a arribar aquest punt d’arribar a la fase d’ascens després d’una vintena d’anys. La temporada no és de 10 perquè no aconseguim l’ascens, però és de 9,5. Cada un d’ells, des del dia que es venen a tirar a l’aigua, cada entrenament, el sacrifici que fan. Per mi, és excel·lent la temporada.”

Una temporada que conclourà finalment dissabte després de molts i molts esforços dins l’aigua. L’any que ve, ho tornaran a intentar.

x