Can Trona homenatjarà Josep Maria Francino aquest divendres amb la projecció d’un documental 

Pilar Armengol, periodista i parella de Josep Maria Francino: “S’entusiasmava amb moltes coses i a part de la ràdio i la música li agradaven moltíssimes coses. Era una persona que gaudia i era vital. Quan una cosa l’interessava era curiós i no parava fins que esbrinava com era aquella cosa. Per exemple, havia arribat a fer coses simplement per curiositat. Una persona que tenia moltes facetes i gaudia de la vida, els anys que va viure els va viure al 100%.” 

A finals de l’any passat la ràdio catalana va perdre una de les seves veus més importants, Josep Maria Francino. La Vall d’en Bas, lloc on residia, celebrarà aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre, un homenatge a la seva destacable i intensa trajectòria professional i musical a través de la projecció d’un documental dirigit per Antoni Verdaguer i seguidament, per acomiadar la jornada de la millor manera, hi haurà l’actuació del Magical Mystey Grup, amb Ton Torné i Jordi Figueres. L’acte es durà a terme a Can Trona i és obert a tothom.

Pilar Armengol, periodista i parella de Josep Maria Francino: “En Toni Verdaguer s’està dedicant a fer documentals sobre personatges terrassencs. Aquesta entrevista que ja la tenia entrevista de la pandèmia, en morir-se en Josep Maria ho va accelerar i ara s’està passant per molts llocs. Em van demanar si es podia passar aquí, perquè la gent d’aquí el pogués veure.” 

Ton Torné, Magical Mistery Grup:En aquesta excepcionalment, la gent de la vall em va dir si podríem tocar algunes cançons després del documental, i nosaltres encantats. El documental, tres o quatre cançons i sopar.” 

x