El Bosc de Tosca, més a prop que mai de Primera Catalana

Qui ho anava a dir que a tres partits per al final de la fase d’ascens, el Bosc de Tosca lideraria el grup. L’equip comandat per Jan Miquel Salavedra es troba més a prop que mai de Primera Catalana. El pròxim duel el jugaran dissabte a casa contra el cuer, el Porqueres.

Jan Miquel Salavedra, entrenador de l Bosc de Tosca: “Ha sigut un dels equips que se’ns ha posat difícil aquest any, tant a la lliga regular que vam perdre els dos partits i en la fase d’ascens que vam perdre 1-0.”

Després de començar la fase amb mal peu perdent al camp del Can Gibert per 2-0 als minuts finals, el Bosc de Tosca ha revifat. De moment, ha sumat dues derrotes, un empat, però quatre importants victòries, que els situa líders amb 13 punts. El cert és que no es poden relaxar ni una jornada. El Can Gibert els observa a un puntet de distància i el Tossa a tres.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del Bosc de Tosca: “Nosaltres quan vam poder accedir en aquesta fase d’ascens estàvem en un bon moment i sabíem que teníem les nostres opcions. El cert és que trobar-nos líders a falta de tres jornades…sabíem que teníem opcions, però no ens pensàvem que estaríem tant bé depenent de nosaltres mateixos.”

Aquest contra el Porqueres i el següent contra el Blanes, també a casa, són dos partits vitals. El tècnic assegura que els dos duels a camp propi són una gran oportunitat que no poden deixar escapar. Cada vegada són més a prop de l’ansiada Primera Catalana. El partit serà aquest dissabte a les 16.30 h.

x