Josep Reig, disposat a continuar liderant el projecte de Som Tortellà

Aquest ha estat un mandat molt complicat als municipis garrotxins. En això hi coincideixen tots els alcaldes. A Tortellà no ha estat diferent, i la pandèmia ha frenat molts dels projectes que tenien pensats des de l’equip de Govern de Som Tortellà. Ara s’està accelerant tot plegat per arribar al final del mandat amb el màxim de projectes acabats, però tot i així Josep Reig, l’actual alcalde, assegura que quedaran moltes coses pendents de les que ell i el seu equip volien desenvolupar al poble.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Hi ha moltes coses a fer i la burocràcia ho alenteix tot. El nostre era un projecte a llarg termini”.

És per això que el grup associat a Esquerra Republicana de Catalunya voldria repetir al capdavant del consistori quatre anys més. Per això, caldran ganes i implicació, i a Josep Reig no n’hi falten. No li faria res tornar a liderar el projecte.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “A mi no em faria res. Tampoc m’importaria ocupar un altre lloc dins la candidatura. Mentre la gent tingui ganes de tirar el projecte endavant, hi seré de la manera que més útil sigui”.

En les passades eleccions Som Tortellà va obtenir cinc regidors, mentre que Fem Tortellà, un grup independent, en va aconseguir dos.

x