La Sala El Torín es convertirà en Kratter’s per un dia el proper 11 de juny

Torna Kratter’s? Aquesta cartelleria que ha aparegut fa unes setmanes a diferents punts d’Olot ha creat expectativa i rebombori respecte al retorn de la discoteca. El cert és que torna, però només per un dia i no pas al seu emplaçament habitual. Serà l’11 de juny, a la Sala El Torín amb una festa d’homenatge.

Amb un programa variat que començarà a quarts de nou del vespre i s’allargarà fins les tres de la matinada, des de l’antic equip de la discoteca volen fer bullir l’olla perquè tothom qui ho vulgui s’animi a participar-hi.

Anscari Segovia, exdirector de Kratter’s: “A les 21h farem un homenatge a en Paco Amores, que era un dels antics integrants de Kratter’s i ens va deixar l’any passat”.

Al damunt de l’escenari hi pujaran disc-jockeys que havien punxat a Kratter’s, amb un repertori variat i nostàlgic.

Joan Soler, ex disc-jockey de Kratter’s: “Hi haurà música de cada època, des de l’any de l’obertura, el 1980, fins ben bé el 2012. Hi haurà espai per a moltes generacions”.

Així doncs, un dia per recordar amb nostàlgia i alegria els bons temps d’una discoteca que va tancar l’any 2013. Hi haurà 700 entrades disponibles i la majoria d’elles s’hauran d’adquirir el mateix dia directament a taquilla.

Seran unes entrades que quedaran pel record, ja que són originals de l’any 2012, i qui les tingui se les podrà guardar com un tresor preuat d’una mítica sala de festes de la comarca.

x