L’Olot està a punt pel partit més important de la temporada (Dg. 12h, en directe per Olot TV)

La Unió Esportiva Olot afronta el partit més important de la temporada però Manix Mandiola assegura que la setmana ha estat igual que la resta.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Que va, jo no he detectat que fos diferent. Un dia més a l’oficina.

Sobre si l’equip afronta amb una mica més de nervis aquest duel clau, Mandiola assegura que possiblement sí, però creu que tot el que han viscut en els darrers partits els ha ajudat a enfortir-se.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: Últimament estem acostumats a guanyar i entres en una dinàmica que fins i tot sembla impossible que et puguin guanyar. Això sí, l’altre dia vam patir molt. Els nervis van per dintre, però aprenem a viure a així.

El tècnic ja ha analitzat el rival i s’espera un Tenerife B de l’estil Girona B, però amb alguns matisos.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: He vist un parell de partits, i no són iguals que el Girona B, però el perfil de jugadors és el mateix que el Girona B. Joves sense por i que no he d’oblidar que aquests partits són un aparador, per a ells.

A l’Olot li val l’empat al final de la pròrroga, però Manix Mandiola està convençut que caldrà fer gols per aconseguir l’ascens.

Manix Mandiola, entrenador UE Olot: El temps corre al nostre favor, en un oment donat, ara està clar que si vas a empatar des del principi perds. Algun gol haure de fer, no ens podem posar al darrere des del principi, seria absurd i un suïcidi.

Sobre el terreny de joc de Las Rozas, de gespa artificial:

Manix Mandiola, entrenador UE Olot:  Ens adaptarem saben t el que hi ha i espero que no sigui similar al de Rubí. Al final ja ens hi vam adaptar, però espero no tenir el problema de botes que vam tenir. Espero que sigui un camp de gespa artificial convencional, dels que hi sol haver per tot arreu.

La Unió Esportiva Olot afronta el duel amb l’única baixa de Blázquez. El partit es podrà seguir en directe per Olot Televisió aquest diumenge a les 12 del migdia.

 

 

 

x