Pep Berga vol tornar a ser el candidat de Junts a les properes Municipals

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, voldria complir un segon mandat al capdavant de l’Ajuntament. El batlle es mostra disposat a tornar-se a presentar a les eleccions municipals l’any 2023 i ja ha proposat a tots els seus companys de l’equip de Govern que l’acompanyin, si ho volen, per repetir candidatura a Junts per Catalunya.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Hi ha molts projectes que no podrem acabar en aquest mandat, com la promoció d’habitatge de Sant Cristòfol i d’altres. M’agradaria complir quatre anys més com a alcalde perquè aquesta feina m’agrada i m’apassiona. A més, ja he proposat a l’equip continuar, i estic a l’espera de la resposta de cadascun d’ells per formar la millor candidatura possible de cara a l’any vinent”. 

x