Torna la desfilada dels alumnes de la secció de Moda de l’INS la Garrotxa, aquest dissabte a l’Hospici (18.30)

Aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a l’Hospici d’Olot, desfilada dels dissenys dels alumnes del departament de moda de l’Institut la Garrotxa d’Olot. Molta feina al darrera per a una desfilada molt especial i esperat.

Irene Martín, professora i cap de la secció de Moda de l’INS La Garrotxa: “Són moments amb aquells nervis perquè tot surti bé. estem treballant perquè tot vagi com ha d’anar”.

Des de vestits de nit, passant per d’altres inspirats precisament en la foscor, serà molta la varietat que es podrà veure desfilar per l’hospici, amb una inspiració de cadascuna de les alumnes que es veurà reflectida darrera de cada peça.

Són molt grans les aspiracions d’alumnes com l’Anna i la Berta després de completar aquests primers estudis a l’Institut.

 

x