El Bosc de Tosca domina el Porqueres i està més a prop que mai de Primera Catalana (2-0)

Bones notícies procedents de Bosc de Tosca. Els jugadors de Jan Miquel Salavedra han superat aquest dissabte a la tarda la UE Porqueres i està més a prop de mai d’aconseguir l’anhelat ascens a Primera Catalana. Els groguencs han fet una gran primera meitat i han dominat de cap a peus. La clau del matx ha sigut fer el primer gol molt ràpid. Pol Serra ha marcat un golàs des de gairebé el mig del camp amb un gran xut que ha superat Sergi Cortina. El gol ha donat encara més energia a un Bosc de Tosca que ha ampliat l’avantatge al minut 20 amb una altra diana de Serra. A la represa, ha continuat el domini local, tot i que el Porqueres ha pogut retallar distàncies en algunes accions aïllades. Salavedra ha donat entrada a dos joves de la pedrera, Adrià Arnau i Nil Canelles, que han pogut acabar de disputar els darrers minuts del partit.

El Bosc de Tosca segueix liderant la taula amb 16 punts, a només un del Can Gibert i a tres del Tossa, que també han guanyat els seus partits. La pròxima batalla també és a casa contra el Blanes.

x