Eufòria a la Sala el Torín per l’ascens de la UE Olot

El moment en què Enric Vallés foradava la porteria de Víctor era el minut 86 de partit i a la Sala el Torín es desfermava l’eufòria. Un total de 158 persones s’hi van aplegar ahir al migdia per viure el duel entre la Unió Esportiva Olot i el Tenerife B. L’espai va habilitar una pantalla gegant per tot aficionat que volgués fer pinya i veure el partit acompanyat d’altres seguidors. La trobada no va defraudar, tot i que les cares de patiment dels aficionats ho deien tot.

Aitor Giralt, membre de la Grada de la UE Olot: “Molts de nervis. Estàvem tots molt tensos. Ha sigut una primera part una mica dureta, però bé, la segona part potser l’Olot ha dominat una mica més. Quan ha arribat el gol de l’Olot ha sigut un moment increible. Una eufòria a tope.”

Jan Treite, aficionat: “Ens hem tornat bojos. Tot el jovent aquí ens hem tornat bojos. Hem cridat.”

Enric Vila, vicepresident de la UE Olot: “Vam intentar muntar autocars per arribar a Madrid. Vam temptajar si s’hi apuntaria molta gent amb el que això suposava. Tot era un esforç econòmic per a molta gent. Va sortir la possibilitat de mirar-ho a la Sala el Torín. Vam veure que tindria molt d’èxit i ens sortiria bé econòmicament.”

La festa, però, no acabava aquí. Membres del club i aficionats van reunir-se al voltant de les nou del vespre al Norton Bar, on es va oferir cervesa i un pica-pica. S’hi van escoltar càntics i bangales i també el bombo. La rebuda oficial als jugadors es farà dimecres a les 8 del vespre a l’Ajuntament d’Olot.

x