La UE Olot aconsegueix l’ascens i jugarà la temporada que ve a 2RFEF

La Unió Esportiva Olot ha superat aquest migdia el Tenerife B per un gol a zero a la tercera i última eliminatòria del play off d’ascens a 2RFEF i ha aconseguit l’ascens a 2RFEF. L’Olot ha patit durant la primera part, amb un Tenerife B que ha tingut la iniciativa i el control del partit, especialment en els 30 primers minuts de joc. La ocasió més clara de l’equip canari l’ha tingut Lie, que ha enviat una pilota al tarvesser a pocs minuts d’arribar al descans. A la segona part, els de Manix Mandiola han sortit millor. L’Olot ha mantingut la seva solidesa defensiva però cada cop arribava més a l’àrea rival. Sense anar més lluny, Bigas ha estat a prop del gol només començar la segona part. El 0 a 0 en el marcador s’ha trencat, però, a les acaballes del partit, al minut 88. Manix Mandiola ha canviat Xumetra per Enric Vallès i aquest últim, en la primera pilota que ha tocat en tot el partit, ha aconseguit el gol. Ha estat en un gran xut de falta imparable pel porter del Tenerife B.

Enric Vallès, jugador UE Olot: Ha set tot inesperat. El canvi no estava preparat, el míster m’ha cridat, m’ha preguntat si la veia clara, li he dit que sí i l’Eloi li ha dit a l’àrbitre que volíem fer canvi (sort de l’Eloi que controla aquests timmings), s’ha pogut fer el canvi i tot s’ha donat perquè anés bé. No ha sigut una temporada de camí de roses, hem tingut de tot, i el que hem aconseguit és mèrit de tots. Avui m’ha tocat a mi, però tots hem treballat i patit. Ens mereixem aquest ascens. Contens per l’equip, per l’afició, per la junta i pel club, que torna on es mereix.

D’aquesta manera la Unió Esportiva Olot aconsegueix l’ascens just la temporada després de perdre la categoria i l’any que ve jugarà a 2RFEF. Aquest diumenge Manix Mandiola ha aconseguit la seva cinquena victòria a la banqueta del club garrotxí. Des que va arribar, el tècnic basc no ha perdut cap partit, havent aconseguit 5 victòries i dos empats.

Desenes d’aficionats han viscut el partit in situ des de Las Rozas, tot i que una gran majoria l’ha seguit des d’Olot. Una mica més d’un centenar i mig d’aficionats han vist el partit des de la Sala Torín, on s’hi ha habilitat una pantalla gegant. la resta, ho han pogut seguir en directe per Olot Televisió.

 

 

x