Olot recupera el format habitual de Corpus amb la tradicional cercavila

Aquest any sí, la faràndula, amb tota la seva esplendor, podrà tornar a sortir al carrer per Corpus. Dissabte 18 de juny a les 6 de la tarda, la faràndula sortirà en cercavila, i per primera vegada acompanyada de cabeçuts i cavallets, pel centre de la ciutat. Serà la primera cercavila de la faràndula olotina des de les Festes del Tura de 2019.

Agustí Arbós, regidor de festes Aj. Olot: “Els balladors ja han començat assajos i s’estan preparant ja per tirar endavant la cercavila. També el ball que hi haurà diumenge a les 12 del migdia a plaça. Aquest any sí que recuperem el format habitual i recuperem la sardana de Corpus, que recordeu que per culpa de les restriccions no es va poder fer.”

Olot estrena el ‘Nomad Festival’

I coincidint amb la celebració de Corpus, Olot estrena un nou esdeveniment, el Nomad Festival. Del 17 al 19 de juny al Firal, el festival proposa un retrobament amb l’oci i la cultura amb concerts, gastronomia, activitats familiars i un market de dissenyadors.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Aj. Olot: “Celebrem per primera vegada el festival Nomad, que vol potenciar aquesta festa de Corpus. Serà un complement que es farà al Firal. Una proposta de música en directe, cultura, gastronomia, comerç i se celebrarà tant divendres com dissabte i diumenge. Estarà tematitzat al voltant de la faràndula, especialment pels més petits. Ens sembla que pot ser un bon complement.

David Nicolàs, director artístic Nomad Festival: “És un festival on barregem la gastronomia, les arts escèniques i tenim sempre un espai pels més petits. En aquest cas, aquí, apostem per una programació divertida, potent i d’estiu. És una festa per tota la família i molt transversal, que pugui venir l’avi amb el net si vol.”

A més, el cap de setmana també comptarà amb una nova edició del Shopping Nit, impulsat per l’Associació de Comerciants. Tota la programació del festival es pot trobar al web nomadfestival.es

x