Sant Joan les Fonts es promociona “amb els cinc sentits” com a destí de benestar

Aquest tastet de plantes silvestres a càrrec del col·lectiu Eixarcolant és només una petita mostra del que ha estat la primera edició del Sant Joan les Fonts amb els 5 sentits: Dos dies amb desenes de propostes per sorprendre’s a través de la vista, el tacte, l’oïda, l’olfacte i el gust.

El festival ha agafat el relleu del Sant Joan les Flors amb una oferta més diversa, que ha inclòs des de tallers i xerrades a concerts amb la natura i el benestar com a eix temàtic, a rutes originals per diferents indrets del poble.

 Anna Escarpanter, tècnica Turisme, Cultura i Promoció Aj. Sant Joan les Fonts: “Hem treballat molt, pensant en què hi hagi moltes àrees temàtiques i activitats per a tots els públics. És un projecte d’aquí, per mostrar quin lloc més bonic que vivim”

Al mateix temps, ha mantingut elements emblemàtics com ara l’exposició de bonsais o els muntatges d’inspiració floral, amb la participació de veïns del poble. El temps plenament estiuenc ha acompanyat en l’estrena d’aquesta cita, de la qual han gaudit garrotxins i visitants, especialment de les comarques de Barcelona.

 

 

 

x