Albert Blázquez: “No hi ha major satisfacció que baixar i tornar a pujar, però crec que encara no he començat a gaudir d’aquest ascens”

Albert Blázquez, jugador UE Olot [23-5-2022]: La vida segueix, això és futbol i n’ aprendrem, el club segur que també, i segur que és fer un pas enrere per fer-ne dos a davant. Ja em vaig quedar un cop i no em faria res quedar-me un altre cop.

Aquest era Albert Blázquez fa exactament un any. L’equip acabava de perdre la categoria però ell assegurava quedar-se a l’equip, tenint el convenciment que l’equip es recuperaria.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: No hi ha major satisfacció, que baixar i pujar l’any següent, i jo ho he viscut ja dos cops. I jo estava convençut que em volia quedar, ara fa un any.

Albert Blázquez, Carles Mas, Eloi Amagat i Albert Batalla van ser els quatre jugadors que es van quedar, a més de Jordi Xumetra que va arribar a mitja temporada. Blázquez assegura que encara no ho ha assimilat del tot i que potser per això encara no ho està gaudint com altres jugadors de l’equip.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: Pel fet que fos un objectiu molt clar, pujar, que gairebé era una exigència, potser per això encara no ho he gaudit. És alegria, festa, però els que ens vam quedar, que va ser un cop dur l’any passat, crec que encara han d’anar passant uns dies per anar-ho assimilant tot. També agraeixo els companys que es van quedar, perquè no és fàcil quedar-te quan perds la categoria, però crec que per l’equip directiu que hi ha, la massa social que tenim… fa que ens involucrem en aquest club. 

I ara, un cop haver recuperat la categoria, l’Albert te ganes de seguir i sobretot recuperar-se del tot de la lesió.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: Jo tinc unes ganes de pilota que no t’imagines! Però ara suposo que em reuniré amb en Sergi Raset, qualsevol dia d’aquests, i en parlarem, però la meva idea és quedar-me.

Aquest dimecres a les set de la tarda l’equip serà rebut a l’Ajuntament d’Olot.

x