Joan Agustí: “Si Manix té la il·lusió de quedar-se li posarem les coses fàcils, sent conscients de les limitacions que tenim”

Joan Agustí, president UE Olot: El primer pas és escollir entrenador. Intentarem que Manix Mandiola es quedi a la UE Olot i si es queda i tirem endavant, començarem a escollir quins jugadors necessitem. I en el cas que en Manix no es quedi, doncs abans haurem de buscar entrenador.

Manix Mandiola va arribar amb poc marge de maniobra però ha portat a l’equip a aconseguir l’objectiu d’aconseguir l’ascens. Els números del tècnic basc han estat senzillament espectaculars. En set partits ha aconseguit cinc victòries i dos empats: ni una sola derrota. Per a molts, ell ha estat qui ha donat l’empenta perquè l’equip estigui la temporada que ve a la Segona Federació, però la pregunta que tothom es fa ara és si Manix seguirà a la banqueta de l’Olot o no.

Joan Agustí, president UE Olot: Hem aconseguit que en Manix vingui i ha fet un paper excel·lent. De cara a la propera temprada nosaltres li posarem les coses fàcils perquè si ell té il·lusió de quedar-se a Olot, s’hi pugui quedar. Ara bé, si hem de fer segons quines coses… cal pensar que nosaltres som un club amb limitació de recursos i podem estirar fins allà on podem. Però el desig que es quedi per part de la directiva de l’Olot és total, del 100%.

El mateix Mandiola ha assegurat que a Olot s’hi sent bé. Fa uns dies seguia explicant que abans de parlar sobre la seva renovació calia acabar el famós ball amb el club, que va iniciar ara fa prop de dos mesos.

El president de la Unió Esportiva Olot ha posat de nota un deu la temporada de l’equip, però diu que ara cal fer-ho millor a una categoria superior, una assignatura pendent:

Joan Agustí, president UE Olot: De la mateixa manera que traiem un molt bona nota a Tercera, necessitem fer-ho millor a Segona. Crec que en tots aquests anys econòmicament hem fet el possible, l’impossible, i tot el que hem necessitat. Ho continuarem fent, però necessitem un suport social superior.

x