L’escola de música d’Olot torna a quedar-se sense equip directiu

L’Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge d’Olot ha de renovar la seva direcció, però no troba relleu. En els últims dos anys, un equip encapçalat per Albert Carbonell ha assumit la direcció, però el concurs per substituir-los ha quedat desert. L’ajuntament ja es va trobar en una situació similar l’any abans de la pandèmia.

Mariona Camps, regidora Educació Aj. Olot:  “Des de la regidoria vam parlar amb els professors i la direcció actual es va brindar a tirar-ho endavant. Va ser per un any, la pandèmia ens va portar a prorrogar-ho a un segon any, i en aquest moment, estem aquí.”

La regidora d’Educació, Mariona Camps, ha assegurat que parlaran amb els docents per valorar les diferents opcions i engrescar un nou director o directora.

Mariona Camps, regidora Educació Aj. Olot: “La direcció actual és una opció més, que no té més drets ni menys a nivell normatiu. Parlarem amb la resta de professors i amb el claustre”

 Tot i així, reconeix que liderar un projecte com el de l’escola de música d’Olot no és una tasca fàcil, i que la falta de persones que vulguin assumir responsabilitats és un problema que afecta molts centres educatius. Actualment al centre olotí hi ha més de 300 alumnes i una vintena de professors.

 

x