El projecte Zona B arriba per descentralitzar el teatre als barris d’Olot

Olot ha programat quatre espectacles gratuïts als barris de l’Hostal del Sol, Sant Cristòfol i Mas Bernat, Sant Francesc i l’Eixample Popular. El cicle proposa descentralitzar la cultura a aquests espais de la ciutat. Els veïns del sector centre i nord van convertir el projecte en la tercera proposta més votada dels Pressupostos Participatius de l’any passat.

Imma Muñoz, regidora d’Acció Social de l’Ajuntament d’Olot: “Aquesta és una demanda de l’Associació de Veïns i Veïnes de la ciutat. Recordem que aquesta és una acció dels tercers Pressupostos Participatius dels barris de la zona nord i aquesta acció ja va sortir com una de les més votades en els segons Pressupostos Participatius. Va agradar el fet de descentralitzar, que no sempre es faci al centre.”

La primera de les propostes serà aquest dissabte al barri de l’Hostal del Sol a les sis de la tarda amb l’espectacle de màgia Il·lusions, de Sergi Armentano.

Queta Capdevila, programadora de Zona B: “Ell fa moltes coses de màgia de proximitat, però en aquest cas farà màgia d’escenari que és per a tots els públics, on normalment fan la festa major. Tenim moltes ganes de veure’l, perquè és bastant espectacular.”

El pròxim dissabte es podrà veure P-Acte Idiota de la Companyia Hermanas Picahueso al barri de Sant Cristòfol i Mas Bernat. La plaça de Sant Francesc acollirà l’obra Bye Bye Confetti el dissabte 11 de juny i per últim, també es podrà veure l’espectacle itinerant Rats que recorrerà el centre de la ciutat el dissabte 18 de juny.

x