La Cames de Ferro del GECA torna aquest diumenge a la normalitat

La setena edició de la Cames de Ferro es durà a trem aquest diumenge a la Vall d’en Bas. Aquesta és una prova que organitza el Grup Excursionista Cultural i Alpinista de Sant Esteve d’en Bas i Noel Alimentària, i en la qual tots els euros recaptats van per la Fundació Albert Bosch. Enguany la prova torna a la normalitat.

Sergi Plana, membre GECA: Tornem a obrir i fem cursa popular, que l’any passat per la pandèmia ho vam haver de restringir molt i només va ser per a federats.

S’espera una bona participació popular a la cursa de 10 quilòmetres. També es disputaran la marató i mitja marató, a més de tres altres proves de 8, 12 i 17 quilòmetres per a federats, donat que la Cames de Ferro està inclosa al calendari de curses de la Copa Catalana.

Sergi Plana, membre GECA: Totes comencem a Sant esteve d’en Bas, tret de la de 8, que la comencem a la casa de la Vila, a Joanetes, i llavors ja s’enfilen cap a Sant Miquel.

Les sortides es faran de manera escalonada a partir de les 7 del matí d’aquest diumenge. Tothom qui ho vulgui encara es pot inscriure a alguna de les proves fins aquest dijous a través de la web del GECA (geca.cat). Els participants, segons la cursa que triïn, correran pels habituals cims de la Vall d’en Bas: Sant miquel de Castelló, Santa Magdalena, Puigsacalm, Serra de Llencers, entre d’altres. La cursa popular, la de deu quilòmetres, també es pot fer caminant.

x