Òmnium Garrotxa organitza la taula rodona “Falten pisos o sobren prejudicis? L’habitatge de lloguer a la Garrotxa” aquest divendres

Òmnium Garrotxa organitza la taula rodona “Falten pisos o sobren prejudicis? L’habitatge de lloguer a la Garrotxa”, una proposta que s’engloba dins la nova línia de treball d’Òmnium Garrotxa basada en la cohesió social a la comarca.  En aquesta trobada es volen posar sobre la taula les diferents qüestions al voltant d’aquesta realitat, així com les dificultats afegides per a les persones migrants o racialitzades. Per tractar aquesta problemàtica es comptarà amb la participació de diverses personalitats i entitats, com ara el Consorci d’Acció Social, CEPAIM i Garrotxa Activa. La taula la moderarà Quim Brugué, investigador social i professor de la Universitat de Girona. Serà aquest divendres 27 de maig a les 7 del vespre a l’espai Campus Garrotxa. Per a tots aquells que no puguin assistir-hi també es retransmetrà per streaming al canal de Youtube d’Òmnium.

x