El CBGX Santjoanenc inicia la final a 4 per obtenir una plaça per Tercera Catalana

El primer equip del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc inicia la fase d’ascens a Tercera Catalana aquest cap de setmana. Ho fan després d’haver guanyat un dels dos grups de territorial gironina amb força solvència. Només van perdre dos partits i en van guanyar vint.

Lluc Danés, jugador CBGX Santjoanenc: L’objectiu al principi era passar-nos-ho bé, sincerament, Hi ha jugadors de 17, 22 anys i jugadors més veterans, amb 40 anys per amunt. La idea era jugar a territorial, així no havíem de pagar cap plaça, i al final hem vist que podíem quedar primers i hem anat a per aquest objectiu.

Per pujar de categoria en principi necessitarien quedar, almenys, tercers a la final a quatre. El Santjoanec visitarà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda el Palamós B i l’endemà, diumenge, a la mateixa hora, es jugarà el partit de tornada a Sant Joan les Fonts, on el club crida a l’afició a ser-hi present. Qui sumi més punts en els dos partits, accedirà a la final gironina.

Lluc Danés, jugador CBGX Santjoanenc: És un rival que si estira jugadors de primera ens pot dur problemes, perquè és un filial. Però els vam veure jugar amb l’altre sènior que tenim al club, i crec que els hi podem plantar cara.

Si s’aconsegueix l’ascens, el club haurà de decidir si utilitza la plaça guanyada per Tercera la temporada que ve. Sigui com sigui, aquesta final a quatre és un premi pels jugadors del Santjoanenc, i més per aquells que segurament es retiraran al final d’aquesta temporada.

Lluc Danés, jugador CBGX Santjoanenc: Moltes ganes si més per alguns que es retiraran l’any que, i serà una mica el seu últim ball. Tenim moltes ganes de jugar aquests play off.

L’altre semifinal la disputaran els altres primer i segon de cada grup, el Begur i Blanes C.

x