La llengua catalana entra dins els comerços amb la segona edició de l’Endevina-la.

La llengua també ha entrat als comerços de la mà del Servei de Català d’Olot, Òmnium Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot amb la segona edició de la campanya ‘Endevina-la’. En total hi formen part 92 establiments i s’han editat 112 cartells. A tots els comerços hi ha butlletes on escriure la solució dels jeroglífics i tothom hi pot participar tantes vegades com vulgui, això sí, mentre resolgui jeroglífics diferents. La primera edició es va fer abans de la pandèmia. La participació va ser de rècord amb 7.000 persones.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: “Quan ens la van tornar a proposar ens va agradar molt, perquè era una campanya que hi jugava tota la família. El buscar el jeroglífic on era i obtenir un premi per a tota la família. Ens va agradar molt que poguéssim tornar a participar, estar units, en un moment determinant.”

Ester Santaló, Servei de Català Olot-La Garrotxa: “Nosaltres el que volíem era potenciar que la gent passagés, que sortís al carrer, que sortís a les botigues. Els aparadors són els ulls de la ciutat. Aquestes finestres que tenim a l’abast de tothom les podem aprofitar per jugar també. És un bon moment.”

Les bústies que recullen les butlletes són a vuit comerços, que les guardaran fins a l’últim dia. L’associació sorteja, de premi, dos lots de productes, a dins dels quals hi ha regals per a tota la família. Aquest sorteig es farà el 18 de juny, en el marc del Shopping Nit, a les nou del vespre, a la carpa que l’ACO tindrà davant de Sant Esteve.

x