L’Ajuntament d’Olot adjudicarà el projecte de la piscina municipal coberta abans de Nadal per començar les obres seguidament

Aquest dijous l’alcalde d’Olot, Pep Berga, va fer balanç de la feina feta fins al tercer any de mandat i va parlar també dels projectes de futur a la sala El Torín, on havia convocat els veïns de la ciutat. El batlle va voler donar importància a les actuacions del dia a dia a la ciutat però va reservar un lloc per al proper gran projecte, la piscina municipal coberta, que es començarà a construir dins del mandat. Després d’un any de retard per la urgència de la COVID-19, l’Ajuntament ja disposa de tota la documentació. Obrirà el concurs immediatament per adjudicar l’obra abans de Nadal i executar-la tot seguit al costat de les actuals piscines no cobertes.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Tota aquesta feina s’ha fet per treure la redacció del projecte. El concurs sortirà immediatament i ja podrem adjudicar l’obra abans de Nadal, pensant en què es pugui començar immediatament després”.

Les obres, doncs, començaran dins del mandat, tot i que l’execució prevista s’allargarà durant 16 mesos. Des de l’equip de govern, asseguren que els treballs podran ser compatibles amb l’obertura de la piscina durant l’estiu del 2023.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “La piscina coberta es farà al costat de les altres però no afecta en absolut a les que ja tenim actualment. Aquest és un tema important perquè en algun moment s’havia discutit si era necessari tocar algun bas dels quatre que tenim actualment. No serà d’aquesta manera”.

El balanç i anunci de projectes de futur de l’alcalde d’Olot a tres anys de mandat va començar amb una enquesta que feia palès que són les actuacions del dia a dia les que més demanden els ciutadans. En aquest sentit, va voler fer un repàs de les accions passades i futures que més tenen a veure amb serveis urbans. D’aquesta manera, va explicar del projecte que tenen per netejar, també per fora, els contenidors de la ciutat, el mig milió d’euros invertit en el reasfaltat de carrers, la millora d’il·luminació al Firalet o els nous parcs infantils que s’estan fent a la ciutat. Va anunciar que s’habilitaria un nou espai per a gossos i un nou parc a les Mores per fer exercici físic. Va parlar de les actuacions a les escoles i del projecte de millorar de mobilitat a l’entorn dels centres educatius, així com la voluntat d’ampliar el programa del bici bus perquè els nens i nenes vagin a l’escola en bicicleta.

x