Una victòria contra el Blanes faria realitat el somni del Bosc de Tosca

Dissabte 28 de maig. Sis de la tarda. Zona esportiva de Bosc de Tosca. A tres punts del somni. Primera Catalana a poques passes. Davant, però, un Blanes que només ha sumat vuit punts en aquesta fase d’ascens i que no posarà les coses gens fàcils als de Jan Miquel Salavedra.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del Bosc de Tosca: “L’haurem d’enfrontar amb la màxima seriositat, el màxim respecte, però bé, juguem a casa. Aquest any hem sigut bastant fliables. Jo crec que tenim opcions de tirar el partit endavant.”

El Can Gibert i el Tossa s’enfronten en una penúltima jornada fatídica. El Bosc de Tosca, per la seva banda, tindria l’ascens a la butxaca només en cas de victòria. El cert, però, és que a casa, els groguencs han guanyat gairebé tres de cada quatre partits durant la temporada regular. En aquesta fase d’ascens, no han deixat escapar ni un sol punt: quatre duels i quatre victòries. Davant tindran un Blanes, penúltim a la taula i que ja no s’hi juga res.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del Bosc de Tosca: “Juga un 4-1-4-1. “És un equip difícil, perquè té gent experimentada. Hem de plantejar el parti una mica com el vam plantejar al seu camp, que els vam agafar. Jo crec que ens en poguem ensortir.”

El cos tècnic és optimista. Estan segurs que poden fer-ho. El somni és a prop, molt a prop.

x