El Bosc de Tosca jugarà a Primera Catalana la pròxima temporada

Emoció. Glòria. Objectiu complert. El Bosc de Tosca va viure aquest dissabte una tarda de somni a la Zona Esportiva, va derrotar el Blanes per la mínima i va assolir l’ascens a Primera Catalana. La millor entrada de la temporada, sense dubte, amb centenars d’aficionats que van assistir al camp motivats per la importància del partit. Els jugadors capitanejats per Jan Miquel Salavedra van saber competir, tot i que durant la primera meitat la bola no va voler entrar.

Les oportunitats anaven arribant, però un inspiradíssim Aboubacar Kone ho va evitar en moltes ocasions. Faltava menys de mitja hora i el partit encara no s’havia trencat. En una jugada per la banda esquerra, Pol Serra va rematar, la pilota va rebotar en un defensa i la resta ja és història. Gol dels que valen un ascens a Primera Catalana. Quan el col·legiat va xiular el final, es va desfermar l’eufòria. Era el temps de les fotografies que quedaran immortalitzades per al record i de les camisetes grogues. El Bosc de Tosca competirà la temporada que ve a Primera Catalana. Abans, però, els jugadors visitaran el camp del Cal Aguidó en la darrera jornada d’aquesta històrica fase d’ascens. Mai el club havia arribat tan lluny.

x