Sant Aniol de Finestres aconsegueix connectar la xarxa d’aigua de les Carreres

Després de gairebé cinc anys de lluita perquè la urbanizació de Les Carreres disposés d’una xarxa d’aigua connectada, l’Ajuntament de Sant Aniol de Finestres ha aconseguit tenir totes les instal·lacions d’aigua del nucli en condicions i modernitzat. El consistori ja hi ha pogut destinar, fins i tot, recursos per l’asfaltatge de camins. Encara falten parts on actuar, tot i que cal tenir paciència.

Francesc Oliveras, alcalde de Sant Aniol de Finestres: “La problemàtica eren les instal·lacions. Això havia sigut una urbanització il·legal. Vam estar uns anys per legalizar-ho tot. Al final, hem aconseguit que sigui un nucli agregat del poble amb rústica. Tot això té els seus tràmits entre mig, vam fer el pla urbanístic, la gent va decidir què volia i els va semblar bé ser un nucli agregat del poble. Fins que ho vam tenir tot solucionat i arreglat no vam poder destinar recursos a les Carreres.”

El projecte per connectar la xarxa d’aigua, amb la modernització i automatizació dels dipòsits, s’ha valorat al voltant dels 300.000€, amb fons propis del consistori. Una actuació que era molt necessària per al sector de Les Carreres.

x