L’Espai Cràter preveu que s’allargui l’afluència de visitants durant l’estiu

L’Espai Cràter ha rebut més de 16.000 visitants en els primers tres mesos d’obertura. D’aquesta xifra, gairebé 2.500 són alumnes que han participat en alguna de les activitats educatives, tot i que s’ha previst que el nombre es pugui elevar fins als 25.000 aquest any. Per entendre aquest èxit, el seu director, Xevi Collell, posa la mirada en el tancament d’un cercle d’oferta a la comarca que ja funciona i està consolidat.

Xevi Collell, director de l’Espai Cràter: “Des d’una oferta de turisme rural que està molt ben construït, un paisatge que ja atrau de per si, una cultura gastronòmica que és fabulosa i l’Espai Cràter que d’alguna manera tanca aquest cercle d’oferta que fins ara no teníem. Tenim un públic familiar que se’n va a caminar algun dia a algun volcà, però no li agrada fer més de dos quilòmetres, perquè potser porta mainada de tres anys i també li interessa molt poder estar en una zona més tranquil·la. També gent que té una inquietud de coneixament o que els interessa passar primer per l’Espai Cràter i després conèixer el territori.”

L’encaix de l’espai amb el model de turisme de la comarca, per tant, també és un dels secrets d’aquestes bones xifres en els primers mesos. Tot i això, i de cara a l’estiu, l’afluència de visitants es preveu que s’allargui i que, fins i tot, s’accentuï durant el mes d’agost.

x